Programy dla gastronomii
Możliwości systemów Pos
Dobrze zainstalowany system Pos posiada bardzo duże możliwości sprzedaży i zarządzania lokalem gastronomicznym. Nowoczesne systemy sprzedażowe sukcesywnie powiększają aktualizację programów o nowe funkcje, które tworzone są w oparciu o prośby właścicieli lokali. Kasy dotykowe na stałe zagościły w restauracjach. System pos składa się z części sprzedażowej oraz modułu biurowego do zarządzania. Nowoczesne aplikacje pos pozwalają także na dostęp online z dowolnego miejsca, jedyny warunek to aktywny internet w urządzeniu.
Korzyści z systemu Pos
Lista korzyści płynąca z posiadania systemu Pos jest bardzo długa. Najważniejsze to sprawna obsługa, skrócenie czasu obsługi klienta, rozbudowane raporty i analizy oraz magazyn. Nie da się już prowadzić zyskownego biznesu gastronomicznego przy pomocy kasy fiskalnej, kartki i ołówka. Jedynym skutecznym rozwiązaniem jest system Pos nowej generacji.
Wygodny system sprzedażowy
Niezawodny system kasowy Dotykačka lub Gopos to najczęściej wybierany nowoczesny system Pos przez naszych klientów. Jest dopasowany do każdego typu prowadzonej działalności. Dotykacka została wyposażona w liczne narzędzia i funkcje, które można dowolnie konfigurować, dlatego funkcje programu gastro są łatwiejsze w użyciu niż zwykła kasa fiskalna. Pozwala na optymalizację początkowych kosztów związanych z zakupem licencji, która oparta jest na miesięcznym abonamencie. Standardowy terminal Pos powoli wypierany jest przez tablet lub inne ekrany dotykowe z systemem android. Obecnie rynek gastronomiczny zdominowany jest przez klienta ze smartfonem, dlatego warto też udostępnić menu online, bezprzewodowy system powiadomień oraz aktywować kilka form płatności bezgotówkowych w swoim lokalu gastronomiczny. Współpraca z terminalami płatniczymi to jedna z najważniejszych funkcji, który posiada system kasowy Dotykačka. Kompatybilne urządzenia zewnętrzne to drukarka fiskalna, szuflada kasowa, drukarka paragonów, itp.
System Pos dla gastronomii
Posiadasz lokal gastronomiczny, restaurację, kawiarnię lub fast-food? Jeśli tak to musisz wyposażyć się w nowoczesny system gastronomiczny. To jedyna słuszna droga do rozwoju i stworzenia nowoczesnych punktów gastronomicznych.